Lansarea Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca

Va invitam sa ne fiti alaturi la lansarea oficiala a Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca, lansare ce va avea loc pe data de 27 mai 2009, ora 18.00, la Cercul Militar National, Sala de Spectacole (intrarea din Bd. Mihail Kogalniceanu).

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si lansarea cartilor “Destine” si “Aspiratii” scrise de domnul Dan Lucinescu. Fundatia a carei lansare o vom face pe data de 27 mai 2009 are ca principale scopuri:

– promovarea valorilor românesti

– contribuţia efectivă la formarea civică, culturală şi spirituală a noilor generaţii

– promovarea spiritualitatii crestine pentru societate

Ne propunem, de asemenea, sa desfasuram o paleta larga de activitati, dintre care mentionam: editarea, publicarea şi distribuirea unei literaturi selective, care să faciliteze formarea intelectuală şi spirituală, în special pentru noile generaţii, concomitent cu ţinerea de conferinţe, cercuri literare şi muzicale, organizarea unor tabere de vară pentru tineret şi studenţi, producerea, distribuirea şi facilitarea vizionării de producţii audio vizuale, filme de scurt metraj, eseuri cinematografice, cu conţinut educativ, în spirit civic şi spiritual, care pot ajuta la renaşterea mentalităţii şi comportamentului social, după jumătate de secol de materialism acerb, stabilirea de legături de cooperare şi colaborare cu fundaţii, organizaţii şi instituţii guvenamentale şi neguvenamentale din ţară şi din străinatate, din sfera culturii şi spiritualităţii, cu scopuri similare, organizarea de excursii în locuri încărcate de spiritualitate si de mare incarcatura istorica.

Va rugam sa confirmati prezenta Dumneavoastra la adresele de mail cristian.filip@filasbroker.ro, monica.fortu@filasbroker.ro sau la numerele de telefon: 0722.316.896 (Cristian Filip) sau 021.665.49.30, 021.224.06.70 (Monica Fortu).

Daca doriti sa invitati si alte persoane la acest eveniment, va rugam sa ne transmiteti numele acestora. Va multumim.

Cu stima, CRISTIAN FILIP.

6 comentarii to “Lansarea Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca”

  1. Aceasta fundatie are cumva un site? As vrea sa stiu mai multe despre ea, daca se poate. Multumesc.

  2. Din câte ştiu nu aveau încă un site, cel mai bine este să îl contactaţi pe Cristian Filip (cristian.filip@filasbroker.ro)

  3. s-a mai asezat o piatra de temelie a sf.biserici.Dumnezeu se bucura intr-u sfintii sai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: