Derya Türkan şi lira sa

Nu ştiu ce vă spune muzica asta, pentru mine este ca o promisiune duioasă făcută celui iubit, mersul ei potolit, estompat, parcă spune „îţi mulţumesc că mai găsit, păstrează-mă, tu eşti viaţa mea”.

Când iubeşti eşti pătruns de o graţie deosebită, prin ochiul mai curat lumea se arată în cele frumoase , dragostea celulalt îţi şi îi descoperă chipul tău cel mult iubit de Domnul, până la moarte pe cruce, te miri cum de ai rătăcit atât în căutarea ta/ a lui / a Lui.

Chipul tău, surprinzător, ce minune de copil dormitează în inima ta, ce potenţă a veşniciei mărturiseşte el . În fiecare dintre noi vieţuieşte un copil şi sfânt al Domnului.

Din păcate muzica doar poate să însoţească taina noastră, creşterea întotdeauna vine de la Domnul de aceea cel mai frumos dans va fi nedespărţit de El, de rugăciune. Din păcate pentru că uneori muzica uită acest lucru şi devine beţie, ne duce departe de realitate, ne înstrăinează minţindu-ne cu seducătoare idolatrii, în final aducătoare de pustiu .

Am ascultat piese muzicale în interpretări diferite. Perfecţiunea nu aduce frumosul, omul frumos aduce frumosul. Cum se poartă omul frumos, cum îşi portă frumuseţea? În trezvie şi simplitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: