Colectă de hăinuţe şi încălţăminte

Copiii amarati dintr-un sat nemtean au nevoie de hainute si incaltaminte.
Cititi mai jos, poate ii putem ajuta cu ceva. Dra. Dorina Petrescu se va ocupa de colectare si transport, o puteti contacta direct la: dorina_rusa@yahoo.com. Mai jos apelul doamnei învăţătoare de acolo.

+++

Sunt învăţătoare la Şcoala cu clasele I-VIII, Izvoare, com. Bahna, jud. Neamţ. Avem un număr mare de elevi în şcoală, dar cei mai mulţi dintre ei au mare nevoie de hăinuţe, ca să poată veni la şcoală în sezonul rece. Noi, cadrele didactice, am adus de acasă, de la copiii noştri, hăinuţe şi papuci, care nu le mai veneau, dar care erau de strictă necesitate pentru aceşti elevi. Vă rugăm, ajutaţi-ne, dacă puteţi, cu hăinuţe şi papucei, pentru nişte copii inimoşi care vor să înveţe!

Va multumesc din suflet celor care nu veţi ignora mesajul meu de ajutor! Oricat de mic ar fi ajutorul, pentru noi ar reprezenta enorm de mult sa stim ca ii putem ajuta, sa nu le mai plangem de mila ca vor ingheta pe drum pana acasa sau, eventual, vor lipsi de la scoala in zilele prea geroase, de teama sa nu inghete. Cat despre papucei, credeti-ma, vin incaltati multi dintre ei cu slapi (papuci de casa din plastic). Se intampla chiar sa vina pe rand la scoala, copiii din aceeasi familie, fiecare cate o zi, pentru ca au doar un rand de papuci de iarna sau doar un singur rand de hainute mai groase. Copiii nu au nicio vina ca s-au nascut saraci, de aceea vrem sa ii ajutam.

Copiii vă vor fi recunoscători!
Înv. CARAIMAN IONELA-LAURA
Tel. 0764888975
Adresa şcolii: ŞCOALA CU CLASELE I-VIII, IZVOARE, com. BAHNA, jud. NEAMŢ”


IC | XC
–+–
NI | KA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: