Concert de colinde al grupului „Anton Pann”, 12 decembrie 2010

Radio Romania Muzical propune iubitorilor muzicii autentice vechi romanesti concertul de Craciun “Sus la ‘naltul cerului”, sustinut de formatia de muzica veche “Anton Pann”, condusa de Constantin Raileanu.

Concertul va avea loc duminica, 12 decembrie, ora 19, la Sala Radio. Programul concertului de Craciun “Sus la ‘naltul cerului” cuprinde colinde si cantece de sarbatoare, din colectiile culese de Anton Pann si George Breazu: este un act de restituire a cântărilor autentice specifice spiritualitatii romanesti.

Acest concert este unul special atat prin repertoriul abordat, prin calitatea interpretatii formatiei de muzica veche Anton Pann, cat si prin faptul ca Radio Romania Muzical a inclus acest concert in proiectul de Craciun al Uniunii Europene de Radio, organism ce reuneste radiodifuziunile publice europene. Concertul de Craciun sustinut de formatia “Anton Pann” va fi difuzat de 22 de radiodifuziuni europene, dintre care 14 vor transmite în direct acest concert chiar pe data de 19 decembrie 2010: Danemarca, Germania- Frankfurt, Munchen si Leipzig, Portugalia, Spania, Letonia, Polonia, Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Estonia si Grecia. In felul acesta, calitatea muzicii vechi romanesti va fi pusa in valoare la nivelul intregii Europe, pentru un public de aproximativ 2,7 milioane de persoane.

Pret bilet: 10 lei / 15 lei / 20 lei
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Salii Radio, in Librariile Humanitas si magazinele Germanos, Orange, Vodafone si online pe www.eventim.ro.

2 comentarii to “Concert de colinde al grupului „Anton Pann”, 12 decembrie 2010”

  1. Sunt geniali oamenii acestia 🙂

  2. Slava Domnului, ptr. asemenea Oameni, si asa muzica adevarata. Multumim tuturor, celor ce fac posibil sa mai avem si lucruri, care ne incalzesc sufletele. LA MULTI ANI SPRE MANTUIRE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: