Pelerinaj în Italia

Vameşul şi Fariseul. Mozaic, anul 504,  Basilica Sfântului Apollinarie Nuovo, Ravena, Italia.

Vameşul şi Fariseul. Mozaic, anul 504, Basilica Sfântului Apollinarie Nuovo, Ravena, Italia.

Asociația Predania (Filiala Brașov) organizează o călătorie – pelerinaj, pe urmele sfinților ale căror moaște se găsesc în Italia. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca pe 26 Decembrie (după-amiază) și ne vom întoarce pe 5 Ianuarie (dimineața).

În Roma (unde de găsesc mormintele Sfântului Apostol Petru și Sfântul Apostol Pavel, precum și moaștele multor alți sfinți ierarhi, mucenici, drepți și cuvioși) vom zăbovi mai multe zile: din 28 Decembrie, până în 2 Ianuarie.

În celelalte zile, vom admira minunatele mozaicuri și edificii romane din Ravena si Aquileea și ne vom închina la sfintele moaște (majoritatea aduse din Răsăritul Creștin, în timpul cruciadelor) din Veneția, Padova, Florența și Bologna. În drumul spre Italia, ne vom opri pentru a ne plimba prin capitalele europene de pe malul Dunării, Viena și Budapesta, dar nici aici nu vom neglija lăcașurile Creștine.

Pelerinajul este astfel alcătuit, încat să avem posibilitatea să participam la sfintele slujbe (în biserici ortodoxe) la toate sărbătorile din acest răstimp.

Costul total este de 250 de euro, iar înscrierile pot fi făcute până la 1 Decembrie. Mai multe detalii puteți primi scriindu-ne la adresa contact@librariapredania.ro sau apelându-ne la  0725 359 254.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: