„Cine leagănă copilul”, documentar rusesc despre naşterea naturală

„Cine leagănă copilul” este un documentar rusesc despre naşterea naturală şi tendinţele de recuperare a firescului acestui act în Rusia post-sovietică. Traducerea aparţine Elenei Dulgheru. Filmul este împărţit în patru părţi.

2 comentarii to “„Cine leagănă copilul”, documentar rusesc despre naşterea naturală”

  1. Buna ziua. Va rog frumos sa ne ajutati in cazul baietelului Paul Daniel Nagy, bolnav de Limfom Malign Hodgkin, care are nevoie de un autotransplant de celule stem in Italia. Site: http://www.paulnagy.ro

  2. In sfarsit apar si la noi traducerile acestor dezvaluiri stiintifice din adevarurile relevate in contemporanitate.
    Profesorii indrumatorii parintii ar trebui sa le cunoasca si scoala sa le popularizeze, ministerul vulturii educatiei stiintei si nu in ultimul rand biserica sa le difuzeze. ADEVARUL TREBUIE CUNOSCUT NUMAI ATUNCI NE VOM ELIBERA –
    NE VOM ELIBERA DE PACAT DE PROBLE NE VOM PROTEJA COPII CU ADEVART CAND LE DARUIM CUNOASTEREA DEVARULUI CARE NE FACE LIBERI SI PUTERNICI.
    CUNOASTE CALE AADEVARUL SI VIATA SI RESTUL VOR VENI PE PARCURS
    IMPORTANT E SA NE CUNOASTEM VALOAREA UMANU SI POTENTIALUL IMENS SI APOI SA DESLUSIM CALEA SPRE ADEVAR SI LUMINA – ASA VOM PUTEA DA EXEMPLU COPIILOR SI ELEVILOR NOSTRI INSASI VIATA NOASTRA CURATA PUTERNICA SI NEMARGINITA IN FAPTE DE BINE….CATRE DESAVARSIRE PROGRES IN GANDURI SI FAPTE CARE NE RIDICA MAI SUS MAI MULT SI NE ARATA CE MULTE PUTEM CU MINTEA SI GANDUL NOSTRU TOTUL E SA CREDEM IN ADEVARUL DFUMNEZEIRII NOASTRE ASA CUM AM FOST CREATI NU ASA CUM NE PERVERTESTE LUMEA DUPA INSTINCTE SI IMPULSURI IMAGINARE…..ADEVARUL EXISTA !!! ….

Lasă un comentariu